Op vakantie met je Kleine Sexpuppen doe je zo

Op vakantie met je Sexpuppen doe je zo

Op vakantie met je sexpop. Dat kan een heel avontuur zijn: want hoe bereid je je vakantie voor? Hoe gaat dit onderweg? In dit artikel lees je alles wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie met je sexpop.

Nederlanders en Belgen kijken er reikhalzend naar uit: de vakantie! Maar de voorbereiding kan voor heel wat stressmomenten zorgen. Zeker wanneer je je sexpop wilt meenemen op vakantie. Als je je sexpop wilt meenemen op vakantie, begint dit met een goede voorbereiding. Halverwege erachter komen dat je TPE Real Doll tijdens de rit niet stabiel ligt (of valt) is niet zo prettig namelijk. Daarom is het belangrijk om jezelf goed voor te bereiden. Daar helpt het team van Sexpop.nl je graag bij!

Boek een autovakantie

Een vliegvakantie met je sexpop is niet zo praktisch. Een autovakantie daarentegen is heel goed mogelijk. Je kunt alles meenemen, kunt reizen in je eigen tempo en hebt alle vrijheid… een autovakantie is ideaal wanneer je je sexpop wilt meenemen. Jij bepaalt zelf de reistijd en bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Bovendien kun je eenvoudig een huisje of bungalow boeken en zonder stress (en nieuwsgierige blikken) aan jouw vakantie beginnen. Als je met je sexpop op vakantie gaat, houd dan rekening met de accommodatie. Nederland kent genoeg discrete campings en bungalowparken waar je geen last hebt van pottenkijkers.

Ga met je camper of caravan

Rust, ruimte en ultieme vrijheid. Wanneer je met je sexpop op vakantie gaan, is er niets fijner dan een vakantie met je eigen caravan of camper. Je hebt immers het comfort van thuis op vier willen. Daarnaast biedt het jou de mogelijkheid om ook búiten Nederland een vakantie te boeken, van Kroatië tot Zuid-Spanje.

Het is niet verstandig om je Liebespuppen Doll in de stikkende hitte achter te laten in je auto, caravan of camper. Laat bij tussenstops de airco aanstaan of zet ter ventilatie een raampje open.

lebensechte realdoll erwachsene

Tips voor het veilig vervoeren van je pop

In een opbergbox of op een logeerbed. Hoe neem je je sexpop nu het veiligst mee? En hoe zit dit met een Love Doll met grotere borsten en/of billen? Want die zijn relatief zwaarder. Lees hieronder onze tips.

1. Koop een opberghocker

Dit kan wel in de kosten lopen. Een alternatief is om een opberghocker te kopen, bijvoorbeeld bij VidaXL of Blokker. In dit meubel kun je dekens, tijdschriften en andere voorwerpen opbergen. Maar het kan natuurlijk ook prima dienen als opberger voor je Silikon Sexpuppe. Als je het jezelf helemaal gemakkelijk wilt maken, monteer er dan wieltjes onder. Dat maakt het vervoeren van je pop een stuk gemakkelijker.

Stel je sexpop voor, tijdens en na de reis niet bloot aan direct zonlicht; uv-licht leidt tot slijtage en huidveroudering. Uv-licht kan bovendien leiden tot verkleuring van de huid.

Yrauk echte love doll 165cm

2. Leg je pop op een bed of (slaap)bank

et is natuurlijk ook mogelijk om je sexpop neer te leggen op een (logeer)bed. Zeker wanneer je met je eigen camper of caravan gaat is dit de meest praktische optie. Let er wel op dat je Liebespuppe für Frauen tijdens de rit in een stabiele positie ligt en niet kan vallen. Houd er rekening mee dat meubilair en/of beddengoed vlekken kunnen veroorzaken. Gebruik bij voorkeur de meegeleverde zachte deken als ondergrond. Ook is het belangrijk om erop te letten dat er geen scherpe voorwerpen in de buurt liggen. Dit kan je pop beschadigen. Zorg er altijd voor dat je je pop tijdens de rit op een veilige manier vervoert.

Of… laat je sexpop het huis bewaken!
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Geen gedoe met tillen en nieuwsgierige medereizigers. Laat je sexpop thuis en zet haar in als vorm van inbraakpreventie. Juist in de vakantieperiode kan je sexpop prima ingezet worden ter preventie van inbraak. Het laat je huis er bewoond uitzien, oftewel: een heel voordelige beveiliging van je huis!